luni, 10 august 2009

Avem di tăteeee!


E cam greu sa parcurgi zona centrala sau zona regie din Bucuresti fara sa-ti umplii buzunarele de fluturase(presupun ca nu ar fi niciun tomberon in imediata apropiere si ca voi ati fi chiar eco, desi marea majoritate nu sunteti pentru ca deh...sunteti romani, iar Romania e o planeta cu propriul ei sistem solar si care se autoecologizeaza, nu'i asa?).Personal, nu refuz niciun fluturas.Ba mai mult, cand vad indivizi/individe impartind fluturasi la gura de metrou, intind prematur mana, penibila si nerabdatoare si credeti-ma ca nu are nicio legatura cu proviziile mele de hartie igienica (nu de alta, dar hartia igienica ar trebui sa fie soft).
Astazi am ajuns acasa cu patru fluturase diferite in buzunar. Unul dintre ele facea reclama la un magazin, care teoretic ar vinde ''iarba legala''.Deci in curand ar trebui sa primesc si un pliant in care se promoveaza vreun bordel, numit poate "House of joy".Viitorul suna bine.
Altul facea reclama la un fel de L.A. Ink varianta romaneasca, dovada ca Vitner(Bravo Vitner!te-a inzestrat natura cu un microscop) analizand imaginea abdomenului tatuat de pe pliant, a observat ca nu are buric.In sfarsit...sa zicem ca nu am citit bine fluturasul, care promova de fapt un soft pentru ''photoshock''.
Al treilea fluturas imi spunea de o excursie de trei zile in ''orasul de piatra'', care ar fi Balchik, adica undeva in Bulgaria.Ne promit cei de la firma ''vacantelor pline de idei'' o vizita la Gradina Botanica (eu zic sa mergeti ca in Romania s-au inchis toate Gradinile Botanice de frica plantelor carnivore tot mai agresive de cand cu incalzirea globala), o vizita la Castelul Reginei Maria (pentru tantii va fi chiar destul de incitant daca se va prezenta si garderoba reginei)si in final o ''petrecere surpriza'' (asta ca sa vedeti ca se gandesc cei de la agentie si la persoanele cu probleme cardiace).Intradevar "surprinzatoare" aceasta oferta!
Al patrulea fluturas aparea in formatul unei bancnote de 1.000.000 euro.Am intins mana cu mai mult patos decat de obicei.Pe ea scria "Aceasta nu este o bancnota legala".Deci astia cu bancnota, spre deosebire de agentia de voiaj careia ii place sa-si ''surprinda'' clientii, nu au compasiune pentru cei de inima slaba.Pe spatele ei, citesc : "O intrebare de un milion de euro:Vei merge in rai?".Nu, nu era un concurs. Imi pare rau.Si mie imi place sa dau cu zarul, dar dumnealor nu ofera de fapt niminui aceasta suma pentru raspunsul corect, ci iti propun sa-ti salveze sufletul pentru ca zicea Matei "Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?". Tot de pe ''bancnota'' am citat si asta, iar Matei sigur nu e colegul meu de gradinita care imi manca sandwich-urile.In vreo 10 randuri acestia fac apel la constiinta noastra pentru ca suntem pacatosi ca in final sa ne roage sa ne pocaim si ne ofera si un site, un numar de telefon.(Multumesc! Sa vad cum decurge sesiunea mea de toamna si daca o sa simt ca nu am fost destul de luminata in momentele de cumpana, cred ca o sa recurg la voi.)
La cat mai multe fluturase!

3 comentarii:

  1. :))..m-ai prins aici :P...eu sunt unul dintre cei care produc fluturasi, iar in ultimul timp am facut flyere(ca asa se numesc) pentru o sala de Tae-Bo si pentru o vulcanizare; si ca un raspuns la aruncarea pe jos a acestui tip de publicitate am pus in coltul de jos mesajul:

    Ne gandim si la mediu!!!
    Nu aruncati acest fluturas pe jos!

    O sa postez poze cu ele pe blog ca sa vezi ca ingeniozitatea mea bate orice agentie sau tipografie din Bucuresti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha! cred ca mi-ar place fluturasele tale daca zici ca au mesaj ecologic.totusi nu ar fi suficient incat sa ma determine sa accept si ineptii ca cele mentionate mai sus.
    ok.astept sa postezi pozele pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol interesant despre o componentă a vieţii zilnice! Eu de fapt colecţionez fluturaşe cel puţin pe blog :)

    RăspundețiȘtergere