vineri, 8 mai 2009

Culturistul din metrou


Jokebox, multumesc ca m-ai sesizat!Intradevar nu am mai postat de ceva timp si asta din cauza faptului ca asteptam o muza.Intamplator chiar azi a aparut si muza mea, dar sub o forma neasteptata, adica in pielea unui culturist foarte penibil.

Recunosc ca astazi am vazut pentru prima oara un culturist, dar sincer nu cred ca voua vi se intampla sa vedeti culturisti pe strada.Imi amintesc ca ma intrebam cand eram copil cu dinti de lapte, vazand la televizor acei oameni alcatuiti parca doar din muschi, cum arata avand mai mult decat un slip pe ei.Astfel de intrebari nu ma mai preocupa la ora actuala, dar mi s-a satisfacut azi curiozitatea.

Bineinteles, individul era foarte mandru de ce acumulase pana la acea varsta, adica muschi.Prin urmare, trebuia sa-si etaleze bogatia corporala.Astfel, stiind ca urmeaza sa coboare la prima statie, el se va ridica de pe scaun mult mai devreme decat necesar si se va opri de fapt undeva pe la mijlocul distantei dintre cele doua usi paralele ca sa il poate admira orice fata si invidia orice baiat din metrou.Daca e necesar sa fiu sincera, o sa zic ca nu am ramas indiferenta, dar din pacate nu m-ar fi impresionat nici daca se dadea cu feromoni.Ma uitam stupefiata spre nene, ca si ceilalti din metrou.Nu-mi venea sa cred!Omul se deplasa cu dificultate din cauza pachetelor de muschi de pe corpul sau, asta ca sa nu mai zic ca mainile erau la oarece distanta de corp. Si picioarele aveau tendinta sa devieze.Nu m-am sfiit nici sa-l analizez ca pana la urma toata lumea din metrou facea asta pe ideea ca il admira. Asa am observat ca i se vedeau chiar si venele mult mai accentuat decat normal.Si atunci ma intrebam de ce e individul atat de mandru de el, caci mie mi se parea chiar deformat sau poate nu funtioneaza la mine estetica lui. Apoi culturistul se pare ca nu poate purta decat haine mulate, care sa-i puna pana la urma si mai mult in evidenta muschii. E un tip cu o figura dura pentru ca asa e cool si nu se uita in jur cand merge.

Intamplator cobor si eu unde coboara culturistul si tot intamplator merge in fata mea. Daca initial imi venea sa rad de el, acum imi venea sa rad vazand reactia oamenilor pe langa care trecea. Nu era persoana care sa nu intoarca capul. Cei mai multi radeau, insa doar dupa ce treceau de el ca doar nu am vrea sa suparam un nene fioros. Individul insa mergea foarte degajat, desi cu privirea sa periferica surprindea toate aceste reactii, dar asta era si ideea, caci altfel care ar fi fost rostul atator ore de sala si pastile? Nici o creasta in cap de 1 m nu i-ar fi facut atata reclama la metrou cat pachetele de muschi. Deci m-am gandit sa-i dau si Angelinei Jolie acest pont ca e actrita buna si merita un promo bun. Plus ca ar arata si mai bine tatuajele ei.

Am inteles azi si de ce nu vazusem pana acum culturisti.Vreau sa zic ca si eu daca as fi culturista, as tine mortis sa am o masina personala cu care sa ma deplasez si pe distante de cativa metrii, eventual si o asistenta la dispozitia mea, caci ''beauty'' is a price.

6 comentarii:

  1. intamplator cunosc si eu genul si ai foarte mare dreptate cand spui ca muschii il incurca sa se deplaseze(chiar daca ar trebui sa fie invers). Eu am un prieten care face culturism de 7 ani, dar cand vine vorba de alt sport e un fel de hopa mitica...la tenis de masa, de exemplu, are reactii intarziate si nu poate livi mingea(e foarte comic, mai ales daca se enerveaza =)), pe strada merge parca e intepat si se loveste de toata lumea deoarece e prea "mare"...cat despre culori nu o sa le schimb chiar daca tin la parerea ta pentru ca tocmai asta era ideea...sa te deranjeze pe tine la ochi :P...si ms de post...ne-ai lipsit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti doresc sa mai ai parte de muze si sa postezi mai des sa am si eu ce critica :P... constatarile tale cu privire la culturist sunt adevarate, ma inchin in fata ta si iti doresc week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. cosmi chiar ai nevoie de cat mai multe muze , ca am o stare de bine cand te citesc :)
    cat despre omul ce are muschi in plus trecand peste cei care practica acest trend ii felicit pe cei care aleg sa faca sport pentru a fi incununati cu lauri

    RăspundețiȘtergere
  4. iar ti-ai luat vacanta?.. sa sti ca e nemeritata, ilegala si nu e platita!

    RăspundețiȘtergere
  5. am schimbat culorile de pe blog, doar ca sa te fac sa revi :P

    RăspundețiȘtergere
  6. ''nenele'' ala nu se numeste culturist ci ''ceafa groasa'' in opinia mea:)) e nasol cand pierzi atat timp intr-o sala,atat timp si energie sa mananci ce trebuiesi cat trebuie,sa te abti de la anumite placeri ale vietii...toate pt a da bine la metrou.un culturist adevarat e mandru de el doar pe scena deconcurs si aratandu-ti analizele care daca el e culturist(nu ceafa groasa plina de Naposim)atunci ar trebui sa aiba o sanatate defier.in caz contrat e doar un ''doi metri patrati umblator'' cu putza mica si sistemul cardiac distrus.
    oricum e interesanta observatia.cei mai multi rad pt ca nu inteleg efortul pt a deveni asa musculos iar alti copii frustrati casca gura si se ascund dupa mama.
    numai bine

    RăspundețiȘtergere