duminică, 29 august 2010

Iubirea trece prin Facebook


Stiu ca nu ar fi prima oara cand dezbat chestiuni din lumea virtuala in lumea virtuala, dar ma gandeam azi ca ''Iubirea'' trebuie sa fie pretextul ieftin pe care-l folosesc persoanele asa-zis indragostite in ideea de a da mai multa importanta experientei/relatiei lor, ca apoi, intr-un interval de mai putin de 24 h de la ''trista'' despartire, singura lor preocupare sa fie nu starea celuilalt partener, adica a persoanei pe care pretindeau ca o iubesc, ci schimbarea relationship status-ului pe Facebook.Destul de interesant cate explicatii am ajuns sa le datoram site-urilor de interactii virtuale.
Facebook trebuie sa stie daca iubesti, Facebook trebuie sa stie daca urasti. Prietenul/prietena trebuie sa vada pe profilul tau de Facebook ca recunosti relatia voastra, adica a devenit deja generic un gest romantic. Daca nu a anuntat pe Facebook, atunci sigur nu are planuri serioase cu tine. De acum parinti vor verifica profilurile de Facebook ale indivizilor cu care umbla fiicele lor ca sa afle daca baietii au intentii serioase, pt solutionarea ulteriorelor preocupari de genul ''astia folosesc prezervativ sau nu?''.Sincer, acest devotament vizavi de Facebook nu e rau, ba chiar evident de logic,exprimand iubirea pt propria persoana (poate singura autentica, dar si ea nelipsita de pe plaiul virtual) pt ca daca ne gandim, tot aici gasesti si viitori potentiali parteneri din cauza carora iar va trebui sa-ti modifici relationship status-ul, iar poze cu voi, iar clasicul ''te iubesc'' si tot asa pana din nou schimbi status-ul, dar oups, de data asta partenerul a trebuit sa afle de pe Facebook pt ca ai ajuns la calculator inainte de incheierea conflictului.Wow,now that's a thorn in his/her side! Indragostiti,in minutele/secolele imediat urmatoare fiti cu ochii pe calculatoare sau cu mana pe calculatoare!
Prin urmare, retrag tot ce am zis in primul paragraf.Reperele mele sunt gresite.That is love, Facebook Love.

4 comentarii:

  1. vedetismul interior e de vina iar facebook e pe oriunde: filme,reclame,NET:))
    as da textul asta a tau cosmina prin scoli!:) se pot gasi si oameni sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum se impaca sistemul nostru educational cu ironia mea
    sincer, chiar nu stiu ce ar putea intelege oamenii din ce am zis eu aici, desi orice forma de comunicare poate fi o tentativa de manipulare

    RăspundețiȘtergere
  3. a fi prin scoli nu inseamna a fi dus prin sitemul nostru educational. ironia ta poate fi inteleasa de oameni care mai stiu inca sa vada lucrurile adevarate, care merita. e nevoie de ironie cand prostia e dusa la cote maxime. iar ironia ta imi place si cred ca place si altora.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu cum sa reactionez la complimente.poate nici daca le-as primi des nu as sti cum sa procedez

    dar pt ca mi-e cunoscuta conventia sociala, poate cel mai bine ma rezum la un ''multumesc!'' :)

    RăspundețiȘtergere