miercuri, 11 iulie 2012

Daca l-ai întâlni pe D-zeu..


 Acest filmuleț poate părea amuzant și chiar este: doi bătrânei care își verbalizează idiosincraziile despre D-zeu. Îngrijorător e faptul că ei reprezintă o majoritate în România.

 Filmuletzul se încheie cu replica unuia dintre cei doi bătrâni, care afirmă că nu ar face nimic altceva decât ceea ce i-ar spune D-zeu. Eu nu pot să mai zic decât că mă bucură faptul că acești credincioși nu-l prea întâlnesc pe D-zeu.




4 comentarii:

  1. tu nu crezi in Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  2. intrebarea ta e ambigua. nu stiu daca ma intrebi daca eu cred in probabilitatea existentei lui D-zeu sau daca am incredere in D-zeu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma refer la prima varianta

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai, nu ai gasit persoanele potrivite sa iti raspunda coerent la intrebari, asta e clar. Dar si unele intrebari ale tale sunt putin cam stupide, ca sa nu ma exprim altfel. Este clar ca in mintea ta conceptul de Dumnezeu este un fel de persoana cu 2 maini, 2 picioare care eventual ar putea sa stea la masa la o bere. Asta demonstreaza mai mult limitarea ta de perspectiva. Stiu ca esti atee, si asta nu e neaparat un lucru rau, dar daca vrei sa auzi lucruri coerente pune si intrebari pertinente si adreseaza-le unor persoane cunoscatoare, nu oricarui mos care afara de politica si vrajitorii si ce mai "da pe la TV", saracii nu stiu.

    Have fun anyway. Am ras cu pofta la o parte din conversatie.

    RăspundețiȘtergere